Categories: Gündem

Başkan Mehmed Öztürk: “Cesaretle Yürüdüğümüz Yol ’dur İstiklal Yolu”

Kurtuluş Savaşı günlerini yad etmek, şehitlerimizi anmak, İstiklal Mücadelemizin geçtiği bu topraklarda o günleri hatırlamak için düzenlenen İstiklal Yolu etkinliklerinin 13’üncüsü her sene olduğu gibi bu sene de Ilgaz’da icra edildi.

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk: “Tarihsel açıdan önemli bir konumda bulunan Ilgaz’ımızda 15 Ekim Cumartesi günü İstiklal Yolu etkinliklerinin 1. gününü icra ettik. Derbent Şehitler Anıtı’nda başladığımız anma töreni ilçemiz çarşı merkezinde ve akabinde Şehitlik Mezarlığı’nda devam etti. Ardından gerçekleştirdiğimiz kortej yürüyüşü sonrası katılımcılara yöresel keşkeğimizi ikram ettik.

 

Aynı gün Bartın’ın Amasra ilçesinde meydana gelen maden ocağı kazası hepimizi derinden üzdü. Bu sebeple duyduğumuz üzüntünün bir yansıması olarak her yıl Üçoluk Karakolu mevkisinden başlayarak gerçekleştirdiğimiz “İstiklal Yürüyüşü” ikinci gün etkinliğimizi başka bir tarihe erteledik. Bartın’daki kazada hayatını kaybeden maden işçilerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Rabbim bu tür felaketlerden ülkemizi muhafaza eylesin.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Recent Posts

Gündemdeki Rapçi Berkem Ezel’in yeni projeleri yolda!

Yeni şarkılar için doğru zamanı bekliyorum

13 saat ago

Araç Değer Kaybı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Trafik kazaları, araç sahipleri için hem fiziksel hem de maddi açıdan ciddi sorunlara yol açabilir.…

2 gün ago

Güncel Finansal Bilgiler: Faiz Oranları, Kasko Değeri ve Altın Fiyatları

Finansal planlamalarınızı yaparken göz önünde bulundurmanız gereken birçok önemli faktör bulunmaktadır. Bu faktörler, başarılı ve…

3 gün ago

İşletmeniz İçin Doğru Ticari Kredi Seçenekleri: Akbank ve Halkbank Ticari Kredileri ve Kredi Kartı Başvuruları

Ticari işletmeler, büyüme ve sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşabilmek için doğru finansman araçlarını seçmek zorundadır. İşletmelerin sermaye…

3 gün ago

Kış Sezonunun Vazgeçilmez Kazak Modelleri

Kış aylarının soğuk havalarında hem sıcak kalmak hem de şık görünmek için kazaklar ön plana…

4 gün ago

SMM Panel ve Sosyal Medya Panel Nedir?

Son yıllarda dijital dünyada sosyal medya yönetimi, markalar ve bireyler için önemli bir ihtiyaç haline…

4 gün ago