Categories: Gündem

Başkan Candan : “Tüm Gönüllere Değmek İstiyoruz”

Çumra Belediye Başkanı Recep Candan ‘İstişare Buluşmaları’ kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Çumra Belediye Başkanı Recep Candan Çumra’nın dört bir yanında yaptığı mahalle ziyaretlerinde mahalle sakinleri ile buluşmaya devam ediyor. Başkan Candan bu kapsamda; Avdul, Balçıkhisar, Doğanlı, Yenisu, Dineksaray, Alıssa, Apa ve Apasaraycık mahallelerini ziyaret ederek hemşehrileri ile bir araya geldi.

 

AK Parti Çumra İlçe Başkanı İbrahim Onbaşı, AK Parti Çumra İlçe teşkilat yönetimi, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim amirlerinin de eşlik ettiği programlarda Çumra Belediye Başkanı Recep Candan Mahallelerde yapılan ve yapımı devam eden yatırımları yerinde inceleyerek yapılacak olan yatırımlarında temelini mahalle halkı ile yaptığı istişareler ile oluşturdu. Mahalle sakinlerinden gelen talep ve önerileri dinleyen Başkan Candan, gelen talepleri tek tek not aldı, birim amirlerine talimatlar verdi. Mahallelere kazandırılan hizmetler için mahalle muhtarları ve mahalle halkı Çumra Belediye Başkanı Recep Candan’a teşekkürlerini iletti.  

 

‘İstişare buluşmaları’ ile ilçenin 53 mahallesinde yapılacak olan ziyaretler çerçevesinde tüm gönüllere değmek istediklerini kaydeden Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, söz konusu programların Çumra’ya yapılacak olan hizmetler anlamında oldukça verimli geçtiğini ifade etti. Her bir buluşmada mahalle sakinleri ile gönül gönüle olduklarını belirten Başkan Candan; “Çumra’mız geniş bir coğrafyaya sahip ve 53 mahallemiz var. Fırsat buldukça hem hizmetlerimizi yerinde görmek hem de mahallelerimize kazandıracağımız yatırımların planlaması açısından mahallelerimizde istişare buluşmalarımıza devam ediyoruz. Hemşehrilerimizle hasbihal ediyoruz, yapılması gereken işlerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunuyoruz. Aynı zamanda bu yatırım planlamalarımızı muhtarlarımızı belediyemize davet ederek te sürdüreceğiz. Tüm gayretimiz hemşehrilerimizin mutluluğu için… Bunu sağlamak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bizleri sıcak ve samimi bir şekilde misafir eden gönüllerini açan tüm hemşehrilerime de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Recent Posts

Kronik Yorgunluktan Kurtulmanın 7 Püf Noktası

Kronik yorgunluk sendromundan kurtulmanın yollarını keşfedin! Sağlıklı beslenme, düzenli egzersiz ve stres yönetimi ile enerji…

1 gün ago

iyzico’dan Kadın Girişimcilere Destek

iyzico'nun Kadın Girişimci Destek Programı'na başvurun! Finansal destek ve eğitim fırsatlarından yararlanın.

3 gün ago

Kaş Villa Kiralama ile Benzersiz Bir Tatil Deneyimi

Kaş, Türkiye'nin en güzel tatil yerlerinden biri olarak bilinir. Denizi masmavi, doğası yeşil ve havası…

4 gün ago

Evden Eve Nakliyat

Bu makalede evden eve nakliyat hakkında en yeni ve en güncel bilgiler yer almaktadır. Nakliye…

4 gün ago

Hibe Paketi ile Girişimcilere Destek

Dorabase, "Girişimci Hibe Paketi" ile girişimcilere 180.000 TL değerinde geri ödemesiz destek sağlıyor.

4 gün ago

OyunExe’de Kampanyalı Roblox Robux Fırsatları

OyunEx, Roblox oyuncuları için harika bir fırsat sunuyor: Roblox Robux Satın Al işlemi yaparak 1000 robux kazanma…

5 gün ago