1. Haberler
  2. Gündem
  3. Başkan Çakmaklı: Urfa’yı İstişare ile Yöneteceğiz

Başkan Çakmaklı: Urfa’yı İstişare ile Yöneteceğiz

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, şehri karış karış gezmeye devam ediyor. Başkan Çakmaklı bu kapsamda sendika temsilcilerini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.
İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, Eğitim Bir-Sen Başkanı İbrahim Coşkun ve TES-İş Başkanı Erol Düzme’yi sendikalarını ziyaret etti.

Sendika başkanları yönetimleriyle Şanlıurfa’ya dair sohbet eden İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti.
Sendikaların önemine değinen Başkan Çakmaklı “Sendikalarımız emekçilerin, çalışanlarımızın haklarının korunması ve hak ettiklerini almak için son derece önemli bir sivil toplum örgütüdür. Sendikalarımız, toplumun her kesimi ile iç içe olduğu için onlardan da Urfa’mızla ilgili aldık. Şanlıurfa hak ettiği yere istişareyle, birlik ve beraberlikle gelecektir” dedi.
Yaklaşık 40 Bin öğretmen olan, binlerce işçinin evine ekmek götürmek için çalıştığı şehrimizde, bizlere düşen görevler var. Bizler, daha yaşanılabilir bir Urfa için elimizi taşın altına koymaya hazırız. Biz istişarenin gücüne inanıyoruz. Ama ne yazık ki ben yaptım oldu zihniyeti ülkemizi ve ilimize zarar verir. Bu nedenle STK’larımız, kurumlarımız, şehrimizin kanaat önderleri, esnaflarımız gibi toplumun her kesimi ile istişare ediyoruz. Biz görevimizi biliyor ve buna göre çalışıyoruz. Şanlıurfa hak ettiği yere İYİ insanlarla gelecek” şeklinde konuştu.
Ziyarette İYİ Parti Haliliye İlçe Başkanı M.Bülent Mermer, Karaköprü İlçe Başkanı Mehmet Yaşar Badıllı ve İl Başkan Yardımcısı Sedat Seymen hazır bulundu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir