Categories: Spor

Aliağa Veteran Kadın Hentbol Takımlarından Çifte Kupa

Katıldıkları turnuvalarda Aliağa’yı başarıyla temsil eden Aliağa Belediyesi Veteran Kadın Hentbol Takımı, iki takımla katıldıkları ‘2.Ulusal Veteran Hentbol Turnuvası’ndan iki kupayla döndü. Aliağa Belediyesi Veteran Hentbol-1 Takımı turnuvanın şampiyonu olurken, Aliağa Belediyesi Veteran Hentbol-2 takımı ikincilik kupasının sahibi oldu.

Türkiye Hentbol Federasyonu Veteran Hentbol Kurulu tarafından düzenlenen 2. Ulusal Veteran Hentbol Turnuvası 28 Eylül-1 Ekim 2023 tarihleri arasında Burdur’da gerçekleşti. Burdur Merkez Spor Salonu’nda organize edilen turnuvada; Ankara (2), Adana ve İstanbul’dan 4 erkek, İzmir (2), Denizli, Sakarya, Muğla ve Ankara’dan 6 kadın takımı mücadele etti. Kadınlarda, tüm maçlarını kazanan Aliağa Belediyesi Veteran Hentbol-1 Takımı birinci olurken, Aliağa Belediyesi Veteran Hentbol-2 Takımı ikinci, Denizli Veteran Takımı üçüncü, Sakarya Veteran Takımı dördüncü, Muğla Veteran Takımı beşinci ve Ankara Veteran Takımı altıncı sırada yer aldı.  

Turnuvanın Enlerine Aliağa’dan 4 Sporcu Seçildi
Turnuvanın sonunda kurul tarafından enler seçildi. Aliağa Belediyesi Veteran Hentbol-1 Takımı’ndan Çiğdem Biçer en iyi sol oyun kurucu, Filiz Akyıldız Akçay en iyi sol kanat oyuncusu, Ayfer Bulut 35 golle turnuvanın gol kraliçesi oldu. Aliağa Belediyesi Veteran Hentbol-2 takımından ise Özge Özakıncı en iyi sağ oyuncu seçildi. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Recent Posts

Gündemdeki Rapçi Berkem Ezel’in yeni projeleri yolda!

Yeni şarkılar için doğru zamanı bekliyorum

16 saat ago

Araç Değer Kaybı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Trafik kazaları, araç sahipleri için hem fiziksel hem de maddi açıdan ciddi sorunlara yol açabilir.…

2 gün ago

Güncel Finansal Bilgiler: Faiz Oranları, Kasko Değeri ve Altın Fiyatları

Finansal planlamalarınızı yaparken göz önünde bulundurmanız gereken birçok önemli faktör bulunmaktadır. Bu faktörler, başarılı ve…

3 gün ago

İşletmeniz İçin Doğru Ticari Kredi Seçenekleri: Akbank ve Halkbank Ticari Kredileri ve Kredi Kartı Başvuruları

Ticari işletmeler, büyüme ve sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşabilmek için doğru finansman araçlarını seçmek zorundadır. İşletmelerin sermaye…

3 gün ago

Kış Sezonunun Vazgeçilmez Kazak Modelleri

Kış aylarının soğuk havalarında hem sıcak kalmak hem de şık görünmek için kazaklar ön plana…

4 gün ago

SMM Panel ve Sosyal Medya Panel Nedir?

Son yıllarda dijital dünyada sosyal medya yönetimi, markalar ve bireyler için önemli bir ihtiyaç haline…

4 gün ago