Categories: Ekonomi

Aksigorta Müşterileri Tiktak'tan Kiralayacakları İlk Araçta İndirim Kazanıyor

Mobil uygulaması ile pazaryeri üzerinden müşterilerine sunduğu hizmet ağını genişletmeye devam eden Aksigorta, araç kiralama uygulaması Tiktak ile bir iş birliği gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Aksigorta müşterileri Tiktak’tan yapacakları ilk kiralama sonrasında 250 TL hediye Tiktak puanı kazanacak. 

Yeni nesil sigortacılık anlayışıyla ürün ve hizmetlerini geliştirmeye devam eden Aksigorta, pazaryeri üzerinden müşterilerine sunduğu hizmet ağına bir yenisini daha ekledi. Araç kiralama uygulaması Tiktak ile iş birliği gerçekleştiren Aksigorta, bu kapsamda müşterilerinin Tiktak’tan kiralayacakları ilk araç için 250 TL hediye Tiktak puanı kazanmasını sağlayacak. 15 dakika ve üstü tüm kiralamalar için geçerli olan kampanyada, ilk kiralama başlatılırken provizyon ekranında kampanya kodu alanına kişiye özel olarak verilen kodun yazılması gerekiyor. Kampanya kapsamında kazanılan puanlar ilk kiralama sonrası puan hesabına otomatik olarak yatırılacak. Aksigorta ve Tiktak arasında gerçekleştirilen iş birliği sonucu gerçekleştirilen bu kampanya 31 Ağustos 2023 tarihine dek devam edecek.

Aksigorta’nın mobil uygulaması, müşteriler için diğer tüm kanallarla entegre olacak dijital bir hizmet noktası sunuyor. Bu sayede müşterilere çoklu kanal özgürlüğü sağlaması ve Aksigorta’nın farklı sektörlerdeki iş birlikleriyle müşterilerine daha fazla değer yaratabilmesinin yanı sıra acente ve müşteri arasında yeni bir ilişki kurma biçimi sağlayacak dijital bir platform olmasıyla öne çıkıyor. Araç kiralama uygulaması Tiktak’ın yanı sıra GastroClub, Brisa, Kidolog, Petopy, Pronet, e-taşın, Easyvize, Easytravel ve Servislet ile iş birliği gerçekleştiren Aksigorta, Aksigorta Mobil üzerinden müşterilerinin olası risklerine karşı önleyici destekler sunmayı amaçlıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Recent Posts

Gündemdeki Rapçi Berkem Ezel’in yeni projeleri yolda!

Yeni şarkılar için doğru zamanı bekliyorum

18 saat ago

Araç Değer Kaybı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Trafik kazaları, araç sahipleri için hem fiziksel hem de maddi açıdan ciddi sorunlara yol açabilir.…

2 gün ago

Güncel Finansal Bilgiler: Faiz Oranları, Kasko Değeri ve Altın Fiyatları

Finansal planlamalarınızı yaparken göz önünde bulundurmanız gereken birçok önemli faktör bulunmaktadır. Bu faktörler, başarılı ve…

4 gün ago

İşletmeniz İçin Doğru Ticari Kredi Seçenekleri: Akbank ve Halkbank Ticari Kredileri ve Kredi Kartı Başvuruları

Ticari işletmeler, büyüme ve sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşabilmek için doğru finansman araçlarını seçmek zorundadır. İşletmelerin sermaye…

4 gün ago

Kış Sezonunun Vazgeçilmez Kazak Modelleri

Kış aylarının soğuk havalarında hem sıcak kalmak hem de şık görünmek için kazaklar ön plana…

4 gün ago

SMM Panel ve Sosyal Medya Panel Nedir?

Son yıllarda dijital dünyada sosyal medya yönetimi, markalar ve bireyler için önemli bir ihtiyaç haline…

4 gün ago