Teknoloji

WhatsApp’a Kaybolan Fotoğraf Özelliği Geliyor

Sohbetteki fotoğraflar kendi kendine kaybolacak

Özellikle son dönemlerde gizlilik ilkeleri konusunda büyük bir tartışmaya neden olan WhatsApp, yeni eklenmesi planlanan özellikler üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Şirket yetkilileri sohbet üzerinde gönderilmiş olan fotoğrafların bir süre sonra kendiliğinden kaybolmasını sağlayan uygulamayı geliştirdiklerini açıkladılar. Bu yeni özellik yayına açıldıktan sonra uygulamanın ana sayfasında bir buton ortaya çıkacak. Bu butona basan kullanıcılar, kaybolan fotoğraf özelliğini aktif hale getirecekler.

Sohbetten Çıkıldığı An Fotoğraf Silinecek

Bu yeni özellik kapsamında, WhatsApp üzerinden karşı tarafa gönderilmiş olan fotoğraflar karşı tarafın ya da sizin sohbetten çıkmanızla beraber silinecek. Fakat kullanıcılar isterlerse gönderilen fotoğrafları ekran görüntüsü olarak alıp kaydedebilirler. Bu durumun önüne nasıl geçileceği konusunda henüz bir fikir yok.

 

Kaybolan fotoğraf özelliğinin yakın zamanda beta olarak kullanıcılarla buluşturulması bekleniyor. Ancak henüz net bir tarih yok.

Editör: Özlem Çelik

Recent Posts

Enerjisa Enerji'den Adana Karataş'ta Sürdürülebilir Balıkçılığa Tam Destek

Sürdürülebilirliği stratejisinin merkezine koyarak, insan ve teknoloji odağıyla daha akıllı ve yeşil bir dünyaya katkı…

10 dakika ago

Albaraka Türk'ün 2024 İlk Çeyrek Net Kârı 614 Milyon TL Oldu

Reel Ekonomiye Destek Devam Ediyor, Aktif Büyüklük 260 Milyar TL’ye Ulaştı Türkiye’nin ilk ve öncü…

10 dakika ago

Tesis Yönetim Sektörü Binlerce İnsana Dokunuyor!

Dünya Tesis Yönetimi Günü’nde açıklamalarda bulunan Tepe Kurumsal Çözümler Yönetim Kurulu Başkanı Levent Güler, “Tesislerin…

10 dakika ago

Öncü yazılım şirketi OBSS Avrupa'dan sonra Azerbaycan ofisiyle Orta Asya'ya açılıyor

OBSS Azerbaycan’da bankacılık başta olmak üzere sigorta, perakende, start-up ve e-ticaret sektörlerine danışmanlık hizmeti sağlayacak.

10 dakika ago

Klasik müzik sevenlerle buluşacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Oda Orkestrası, 2024 yılının ilk konseriyle klasik müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

1 saat ago