Categories: Spor

VakıfBank'ın yeni genel menajeri Banu Can Schürmann oldu

Yeni sezon yapılanmasını sürdüren son CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu VakıfBank’ta kulüp Genel Menajerliği görevine bir dönem VakıfBank’ta da forma giyen eski CEV Asbaşkanı Banu Can Schürmann getirildi. 

2022-2023 sezonunu AXA Sigorta Kupa Voley ve CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuyla tamamlayan VakıfBank’ın yeni kulüp Genel Menajeri belli oldu. 

Sporculuk kariyerinde VakıfBank’ta da forma giyen, eski CEV Asbaşkanı ve FIVB Kontrol Komitesi Üyesi Banu Can Schürmann, önümüzdeki sezondan itibaren kulüp Genel Menajeri olarak görev yapacak.

1978 yılında Ankara’da dünyaya gelen Banu Can Schürman, VakıfBank formasını da giydiği sporculuk kariyerinin ardından çeşitli kulüplerde ve Yıldız Genç Milli Takımında menajerlik görevini üstlendi. ODTÜ’de lisans, Ankara Üniversitesi’nde yüksek lisans, Gazi Üniversitesi’nde doktora eğitimini tamamlayan Schürmann, 2005 yılında CEV Yönetim Kurulu’na girdi.

Geçmişte CEV Asbaşkanı ve FIVB Kontrol Komite Üyesi olan Banu Can Schürmann; Olimpiyat Oyunları, Dünya Şampiyonası, World Grand Prix, EYOF gibi organizasyonlarda jüri başkanlığı görevlerinde bulundu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Recent Posts

Başarısız Bi’şeyler Etkinliği 26 Mayıs’ta!

Bi'Şey Psikoloji organizasyonuyla gerçekleştirilecek olan ve bu yıl 4.'sü düzenlenen Başarısız Bi’Şeyler Etkinliği için geri…

1 saat ago

Avrupalı diplomatlar siber casusların hedefinde

ESET, Lunar araç setinin en az 2020'den beri kullanıldığına inanıyor.

5 saat ago

Kaspersky, H2 2022 ve 2023 için ESG raporunu yayınladı

Rapor, şirketin ESG öncelikleri olarak belirlediği beş stratejik alanı kapsıyor: Daha güvenli siber dünya, geleceğin…

5 saat ago

Assassin’s Creed Serisinin En İyi Oyunları

Assassin’s Creed 2 2009 yılında çıkışını gerçekleştirip ilk oyunun üzerine her anlamda daha fazlasını koyan…

5 saat ago

Lenovo, AMD Ryzen PRO İşlemcilerden Güç Alan Yeni Yapay Zeka Bilgisayarı ThinkPad P14s Gen 5 Mobil İş İstasyonunu Duyurdu

Çarpıcı bir 16:10 ekrana sahip bu mobil iş istasyonu, AMD Ryzen™ PRO 8040 HS Serisi…

5 saat ago

AgeSA’da Yapay Zeka İle İşe Alım Dönemi!

 Artık adaylarla ilk mülakat adımının yapay zeka ile gerçekleştirileceğini belirten AgeSA İnsan Kaynakları ve Sürdürülebilirlik…

5 saat ago