Categories: Teknoloji

“Tek kişilik müzik grubu" Tash Sultana “PSM Loves Summer by %100 Müzik" Kapsamında 23 Haziran'da Zorlu PSM'de!

PSM Loves Summer by %100 Müzik konser serisinde sahne alacak isimlerden biri multi-enstrümantalist, şarkıcı-söz yazarı, yapımcı Tash Sultana oldu.

2023 yılı için uzun soluklu bir turne programı duyuran Avusturalyalı şarkıcı, şarkı yazarı ve multi-enstrümantalist Tash Sultana, “Jungle”, “Notion, “Talk It Out”, “Pretty Lady” gibi birbirinden sevilen parçalarını İstanbul’daki hayranlarıyla buluşturmak üzere 23 Haziran akşamı PSM Loves Summer by %100 Müzik kapsamında Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’ne geliyor.

Avustralya’nın en çok üreten müzisyenlerinden biri olarak anılan, multi-enstrümantalist, şarkıcı-söz yazarı, yapımcı, gibi saymakla bitmeyen unvanlara sahip Tash Sultana, sayısız enstrümanla geliştirdiği müziğini 23 Haziran akşamı PSM Loves Summer by %100 Müzik kapsamında Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde hayranlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor.

2016 çıkışlı milyonlarca dinlenmeye ulaşan “Jungle” şarkısına kadar Melbourne sokaklarında, barlarında ve gece kulüplerinde sahne alıp kapalı gişe konserlerle kitlesini genişleterek ‘Red Rocks Amphitheatre’da gerçekleşen konserlerinin biletlerini sadece beş dakikada iki kez sold out edebilmeyi başaran Tash Sultana, 2019’da dünya genelinde yarım milyondan fazla bilet sattı. Tash Sultana’nın 2022’de Melbourne’ün ikonik Chapel off Chapel’inde özel olarak canlı kaydedilen MTV Unplugged (Live in Melbourne) albümü ise eleştirmenlerden tam not alarak 160’tan fazla ülkede ses getirdi. Son üretimi “High & Unsteady” ile 2023 yılına hızlı bir giriş yapan sanatçı, “Jungle”, “Notion, “Talk It Out”, “Pretty Lady” gibi sevilen parçalarını dinleyenleriyle buluşturmak üzere 23 Haziran Cuma saat 21.30’da PSM Loves Summer by %100 Müzik kapsamında Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde!

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Recent Posts

İzmir Bornova’da Kalite ve Ekonomiyi Buluşturan İkinci El Eşya Mağazası

İzmir’in Bornova ilçesinde ikinci el eşya alım satımında köklü bir firma olan Doğan Spot Eşya…

9 saat ago

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın 19 Mayıs Mesajı

Belediye Başkanı Rasim Arı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj…

10 saat ago

Yeşilyurt Pazaryeri çalışmaları hızla sürüyor

Karabağlar Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Yeşilyurt bölgesinde yaşayan vatandaşlar, modern ve kapalı bir pazaryerine…

10 saat ago

Başkan Büyükakın: Kocaeli’nin en güzel manzaralı kütüphanesi gençlerimize armağan olsun

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın arifesinde geleceğin emanetçileri gençlere…

11 saat ago