Categories: Gündem

Slogan yarışması için seçici kurul toplandı

Lüleburgaz’da 2023 Demokrasi ve Cumhuriyet Yılı boyunca kullanılacak sloganları belirlemek için düzenlenen slogan yarışması kapsamında seçici kurul toplandı. Seçici kurulun kararı 4 Kasım Cuma günü Lüleburgaz Belediyesi sosyal medya hesapları ve internet sitesinden duyurulacak.

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin belediye meclisi kararıyla belirlediği 2023 Demokrasi ve Cumhuriyet Yılı Slogan Yarışması sonuçları için geri sayım başladı. Bu doğrultuda Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Pektaş başkanlığındaki seçici kurul toplandı. Gerçekleştirilen toplantıda belediyeye gönderilen 76 adet slogan değerlendirildi.

 

4 Kasım’da açıklanacak

Seçici kurulun büyük bir titizlikle incelediği sloganlardan dereceye girenler 4 Kasım tarihinde Lüleburgaz Belediyesi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Recent Posts

İzmir Bornova’da Kalite ve Ekonomiyi Buluşturan İkinci El Eşya Mağazası

İzmir’in Bornova ilçesinde ikinci el eşya alım satımında köklü bir firma olan Doğan Spot Eşya…

9 saat ago

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın 19 Mayıs Mesajı

Belediye Başkanı Rasim Arı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj…

11 saat ago

Yeşilyurt Pazaryeri çalışmaları hızla sürüyor

Karabağlar Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Yeşilyurt bölgesinde yaşayan vatandaşlar, modern ve kapalı bir pazaryerine…

11 saat ago

Başkan Büyükakın: Kocaeli’nin en güzel manzaralı kütüphanesi gençlerimize armağan olsun

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın arifesinde geleceğin emanetçileri gençlere…

12 saat ago