Teknoloji

Oyun Gecelerinin Vazgeçilmezleri

Sanal ortamda oyun oynamak birçok kişinin hobisi haline geldi. Çeşitli platformlar aracılığıyla oynanabilecek birçok oyun var. Ejderhalara karşı savaşıp dünyaları kurtarabilirsiniz, zombileri öldürüp yine dünyaları kurtarabilirsiniz, ve hatta insan-yengeç mutantları ile mücadele edip, yine, dünyayı kurtarabilirsiniz.Tabii ki, oyunların tek amacı dünyayı kurtarmak değildir. Tarla yapabilir, sakin bir şekilde ekip dikebilir, aile kurabilirsiniz. Bir kedi olup sokaklarda gezinebileceğiniz oyunlar da var. Seçenek bakımından çok fazla şey var ve gün geçtikçe yeni oyunlar da çıkıyor. Seçenekler böyle olunca hobi olarak çok popüler olmasının yanı sıra, uzun oyun saatleri de sıradan bir hale geliyor. Bu oyun saatlerinde farklı eşyalarla keyfinizi artırabilirsiniz. Tüketim veya konfora odaklanabilirsiniz.

Oyun Keyfini Artırabilecek Seçenekler

Oyunların keyfini artırmaktan bahsedildiğinde birçok kişinin aklına daha kaliteli oyun cihazları ve eşyaları gelir. Bu gayet de mantıklı bir şeydir. Bunun için laptop fiyatları arasında bir karşılaştırma yaparak yüksek özellikli seçenekleri tercih edebilirsiniz. Sonuçta yüksek grafikler ve akıcı hareketler birçok oyuncu için önemlidir. Hatta çok oyunculu oyunlarda performans daha da kritiktir. Fakat oyun keyfi denildiğinde farklı eşyalara da başvurulabilir. Bunların arasında oyuncu klavyelerinden tutun oyun sırasında kullanılabilecek basit eşyalara kadar farklı şeyler bulunabilir. Bu seçeneklerin hesap karşılşaştırması için de Cimri kullanabilirsiniz.

 

  • Çeşitli plastik kaplar oyun esnasında kullanılabilir. Oyun esnasında abur cubur söz konusuysa, tabaklardan daha cazip olabilir. Genellikle geniş hacimleri ve dökülmeye karşı olan korumaları önemlidir. Büyük hacimler sayesinde farklı atıştırmalıklar bir araya konabilir. Dayanıklı plastik seçenekler de düşmelere karşı rahat bir kullanım sunar.
  • Büyük hacimli bardaklar da damak tadınıza göre kullanışlı olabilir. Bazı içeceklerin gaz kaçma gibi bir durumu olmadığı için büyük miktarlarda sıvıyı aynı anda alabilirsiniz. Hızlı içenler için kola bardağı olarak da tercih edilebilir.
  • Matara gibi seçenekler de su için kullanışlı olabilir. Bilgisayar başında çok vakit geçirenler için su tüketimi önemlidir. Matara kullanımı ile alışkanlık haline getirebilirsiniz.
  • Cips ve atıştırmalık keyfinin yanı sıra patates kızartması da çok keyifli olabilir. Özellikle asitli içecekleri sevenler için patates kızartması çok keyifli olabilir. Bu tarz bir kombinasyon sinema geceleri için de olabilir. Ancak sıcak ve taze pişmiş patates kızartması her zaman rahatça bulunmaz. Bunun için airfryer seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Airfryer fiyatları arasında cazip fırsatlar bulunabilir. Kullanımı kolaylaştıran modlar ilginizi çekebilir.
  • Atıştırmalık ve cipsin yanı sıra daha az tuzlu ve farklı tatlar da ilginizi çekebilir. Bu konuda farklı tercihler gayet çoktur. Kahve de bu tercihlerden biridir. Bir yandan dikkat ve refleksleri artırmak için de tercih edilebilir. Ancak uzun süreli oyun gecelerinde sürekli olarak kahve demlemek istemeyebilirsiniz. Oyunun keyfini bölmek de istemeyebilirsiniz. Bu gibi durumlar için kahve makineleri kullanışlı seçenekler sunabilir. Kahve makinesi fiyatları arasından cazip seçenekler bulabilirsiniz.
  • Oyuncu fareleri ile birçok oyunun keyfi önemli derecede artabilir.. Yüksek hassasiyet, hız ve isabet bakımından kullanışlı seçenekler vardır. Bu farelere alışmak biraz zaman alabilir. Yüksek hassasiyeti kullanabilmek için ayrı bir reflekse gereksinim duyabilirsiniz. Fakat oyunlardaki keyfi artırabilir.
  • Kolonyalı mendiller de, ne kadar alakasız olsa da, oyun gecelerinde önemlidir. Özellikle cips ve patates kızartması gibi şeyleri oyun sırasında tüketmek istiyorsanız aslında oldukça gereklidir. Her patates tanesi veya her cipsin sonrasında el yıkamak mümkün olmaz. Kirli ellerle bilgisayar eşyalarını kullanmak da pek tercih edilmez. Kullan atlık mendiller pratik olabilir.
Share
Published by
Haber Gezgini

Recent Posts

Tatilcileri Avlayan 8 Yaygın Tehdit

Tatilciler dikkat! Seyahat dolandırıcılarının tuzaklarına düşmemek için bu uyarıları okuyun.

3 saat ago

Şehirler Arası Evden Eve Nakliyat: Sorunsuz Taşınmanın Anahtarı

Yeni bir şehre taşınmak, heyecan verici olabileceği kadar stresli de olabilir. Eşyalarınızın güvenle taşınmasını sağlamak,…

2 gün ago

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler (14.6.24)

Bu Cuma, Paribu Cineverse, geniş bir film yelpazesine ev sahipliği yapacak. Peki Bu Cuma Vizyonda…

4 gün ago

Temettü Nedir?

Bir şirketin kazançlarının bir kısmını hissedarlarına dağıtması olarak tanımlanabilecek temettü, özellikle uzun vadeli yatırımcılar için…

5 gün ago

Filistinli Çocuklara İhtaf Edilen Kısa Film HADIA; Uluslararası Festivallerden Ödüllerle Dönüyor

Reklamcı ve Yönetmen Utku Yasavul tarafından Mayıs ayında çekilen HADIA isimli kısa film, izleyenlere çok…

5 gün ago

Artisan İstanbul MGallery Collection’ın Keyifli Sohbet Programı “Artisan Talks” Dördüncü Bölümünde Seyahat Alanından Önde Gelen İsimleri Ağırladı

Gümüşsuyu’nun en özel otellerinden Artisan Istanbul MGallery Collection’ın bu sene başında hayata geçirdiği, çok sevilen…

6 gün ago