Categories: Spor

Off Road’ın Kalbi Mustafakemalpaşa’da Attı

MUSTAFAKEMALPAŞA’DA BÜYÜK ‘’EXTREME’’ HEYECANI

 

Mustafakemalpaşa Belediyesi, TOSFED, BASK ve Kirmasti Off Road 4×4 Team iş birliği ile düzenlenen ‘’Edip Yaşar Kurtoğlu Mustafakemalpaşa Extreme Kupası’’, heyecanlı, zevkli ve çekişmeli yarışlara sahne oldu.

 

Mustafakemalpaşa, Muradiyesarnıç Tesislerinde sonlanan yarışların kazananları, TR1 pilotlarından Şencan Özkurt ve co pilot Can Özkurt olurken, TR2 pilotlarından Ali Fuat Bilgin ve co pilot Ali Fuat Demirci oldu.

 

Türkiye’de bu sezon hayata geçirilen Off-Road branşının yeni dalı ‘’Extreme’’ Mustafakemalpaşa’nın eşsiz doğasında 4×4 arazi araçları ile sınırları zorlayan sürücülerin nefes kesen çekişmesine sahne oldu.

 

EXTREME PARKURLARI HEYECANI ARTTIRDI

Off-Road branşının yeni dalı olan Extreme, 13 etap ile, extreme sürücüleri ve izleyicilere seyir keyfi yüksek, adrenalin dolu dakikalar yaşattı. Türkiye’nin farklı şehirlerinden Muradiyesarnıç Mevkii’nde bulunan parkurlara gelen profesyonel sporcular, toplam üç ayrı etapta yarıştılar. Adrenalin dolu yarışların sonunda dereceye giren isimlere kupalarını takdim eden, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, ‘’ilçemize kattığınız eşsiz heyecana ortak olmak bizi heyecanlandırıyor. Önemli doğa sporları rotalarında yer alma hedefindeyiz ve ulusal ve uluslararası organizasyonlara birlikte ev sahipliği yapacağız’ dedi.

 

OFFROAD TUTKUNLARINDAN DUYGULANDIRAN BAĞIŞ

Türkiye’nin farkı şehirlerinden Mustafakemalpaşa’ya gelen sporcular, Mustafakemalpaşa Belediyesi Murat Uzgur Engelsiz Yaşam Birimi kursiyerlerinin 8 ayda yapmış olduğu özel tabloyu açık attırma ile satın alarak, kursiyerlere eğitim hayatına destek oldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Recent Posts

Akkuyu NGS'nin 1'İnci Ünitesinde Buhar Kızdırıcı – Ayırıcıların Montajı Tamamlandı

Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nin (NGS) 1’inci Ünitesinin türbin dairesinde en modern teknolojiye sahip yatay buhar…

8 saat ago

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın bu yıl 38.'sini düzenlediği Bedia Muvahhid Ödülleri'nin takdimi ile Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde başlıyor

Kurulduğu günden bu yana Türk tiyatrosunun yaratıcı atılımlarına öncülük eden, çağdaş sanat düzeyinin yükselmesini önceleyen…

9 saat ago

Karabağlar Hıdırellez Şenliği ile coştu

Baharın müjdecisi, bolluğun ve bereketin sembolü Hıdırellez’de Karabağlar’da yaşayan vatandaşlar doyasıya eğlendi.

9 saat ago

Kemer Belediye güreşçisi ikinci oldu

Fethiye Belediyesi tarafından Karaçulha Mahallesi'ndeki futbol sahasında gerçekleştirilen güreşlere, 71'i başpehlivan 1004 güreşçi katıldı.

9 saat ago

Emirates, Türkiye'deki turizmi desteklemek için Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ile iş birliği anlaşması imzaladı

Türkiye'nin yeni ve mevcut kaynak pazarlardaki turistik cazibesini daha da güçlendirmeyi hedefleyen bu anlaşma, Emirates'in…

10 saat ago