Kadın / Güzellik

Lohusa Pijama Tercihi Nasıl Olmalı?

Kişilerin istekleri ve ihtiyaçları baz alınarak üretilen ve anne bebek giysi sektörünün ilk sırasında yer alan lohusa pijama modelleri günümüzde oldukça popülerdir ve çok sayıda kişi tarafından tercih edilir. Lohusa pijamaların asıl üretilme amacı zor bir süreçten çıkan kadınların rahat hissetmesini sağlamak ve işlerini kolaylaştırmaktır.

Son yılların en gözde pijamalarından olan bu giysiler yediden yetmişe her yaştan ve her tarzdan kadının zevkine hitap edebilecek kadar çeşitlilik içermektedir. Bu çeşitliliklerin arasında pijamalar gerek model gerek marka gerekse beden olarak birbirlerinden ayrılmaktadır. Bu nedenden ötürü lohusa gecelik tercihi yaparken kişilerin kriterleri göz önünde bulundurulur.

Lohusa Olan Kadınlar Ne Tarz Pijamalar Giyebilir

Kadınlar doğumdan çıktıklarından sonra yaklaşık 40 gün boyunca regl kanaması yaşarlar. Lohusalık dönemi olarak adlandırılan bu sürecin zorluğu kişiden kişiye değişmektedir fakat oldukça rahatsız bir dönem olduğunu söyleyebilmek mümkündür. Lohusa kadınlar zaten o dönem içerisinde oldukça rahatsız ve zor şartlarda olduklarından ötürü lohusa gecelik modellerini tercih ederek bir nebze de olsa kendilerini daha rahat hissedebilirler.

Lohusa olan kadınların giymeleri önerilen belli başlı gecelik modelleri bulunur. Bu modellerin ilk sırasında bebeğe süt emzirmeye pratik bir olanak sağlayan önden bağlamalı gecelikler yer alır. Bu geceliklerin bağlamalı detayından ötürü kişiler üstlerini rahatlıkla çıkartıp giyebilirler. Bunun yanı sıra lohusa pijama tarlarından bir diğeri de yakası düğmeli pijamalardır. Bu pijamalar da aynı şekilde annelerin bebeklerini emzirirken rahat etmelerini sağlar.

Lohusa Pijama Çeşitleri Nelerdir?

Kadınların doğumdan sonra en çok kullandıkları eşyalardan olan lohusa pijama modelleri günümüzde oldukça çeşitlilik içermektedir. Kişilerin tarzı ve beğenileri baz alınarak üretilen bu giysi çeşitlerinin ilk sırasında elbise model lohusa giysiler yer alır. Oldukça rahat hissettiren ve yaka kısmı kolaylıkla açılan bu elbise model askılı lohusa giysileri pek çok kadına lohusa sürecinde yardımcı olmaktadır. Askılı elbise model lohusa kıyafetleri aynı zamanda yeterince bol olduğundan ötürü kişilerin hamlelik sürecinde kullanmalarına da imkân sağlar.

Lohusa pijamaları arasında öne çıkan diğer bir model ise pamuklu olanlarıdır. Kişileri sıcak tutan ve oldukça rahat olan pamuklu lohusa gecelik modelleri günümüzde en çok kullanılan lohusa giysileri arasında yerini alır. Oldukça pratik bir şekilde giyilip çıkartılabilen bu ürünler insanların beğenisini kazanmayı başarmıştır. Lohusa pijamalarında öne çıkan diğer bir ürün ise lohusa takımlardır. Bu takımların içerisinde alt üst pijama ve sabahlık beraber bulunur. Takım halinde alınan pijamaların diğerlerine nazaran daha şık bir görünümü vardır.

Lohusa Pijamalarında Dikkat Etmeniz Gerekenler

Lohusa pijama modelleri arasından seçim yaparken dikkat etmeniz gereken belli başlı konular bulunmaktadır. Bu konuların ilk sırasında seçilen lohusa pijamasının üretildiği kumaş yer alır. Sürtünme yapan sert kumaşlar ve sağlığa zararlı kumaşlar hem anneye hem de bebeğe kötü yönde etki yapabilir. Anne ile bebek sürekli temas halinde olduklarından ötürü seçilen geceliğin sağlığa zararlı olmaması oldukça önemli bir husustur. Aksi taktir de giysideki kanserojen madde hem bebeği hem de zayıf düşmüş anneyi kötü yönde etkileyebilir. Bunun yanı sıra lohusa pijamalarında dikkat etmeniz gereken diğer bir nokta giysinin bol olması ve rahat giyilip çıkartılmasıdır. Bu lohusa modelleri kadınların rahatlığı açısından büyük önem taşır.

Lohusa Kadınların Rahat Hissetmesinin Önemi

Lohusa olan kadınların rahat hissetmeleri önemli bir noktadır. Zor koşulda olan ve sancılı bir süreç yaşayan kadınlar gerek gecelik seçiminden gerek diğer faktörlerden dolayı daha fazla strese girmek istemezler. Bu nedenden ötürü gecelik seçiminin rahat olması ve kişilerin tercihine göre yapılması oldukça önemlidir. Lohusa kadınların rahat hissetmelerindeki diğer bir önem ise onların bebekle olan iletişimlerinin daha sağlıklı olmasından kaynaklanır.

Lohusa Pijamalarının Fiyatları

Günümüzde lohusa gecelik modelleri oldukça farklı çeşitlerden ve türlerden oluşmaktadır. Kişilerin istekleri, ihtiyaçları, vücut ölçüleri baz alınarak üretilen bu gecelik modelleri için içerdiği çeşitlilikten ötürü genel geçer bir fiyat vermek mümkün değildir. Fakat günümüzde lohusa gecelik takımları hemen hemen çoğu bütçeden insanın imkanlarına hitap edebilecek kadar geniştir.

Lohusa Dünyasını Keşfetmek daha fazla ürüne güven içinde ulaşmak için https://www.lohusahamile.com/lohusa-pijama linkine tıklayabilirsiniz.

Recent Posts

Selçuklu Belediyesi Sanat Akademisi’nde tiyatro eğitimi alan öğrencilerin sahneye aktardıkları “Paldır Güldür Şov” isimli tiyatro gösterisi bir kez daha izleyicilerden büyük beğeni aldı

Akademide tiyatro eğitimi alan öğrencilerin sahnelediği “Paldır Güldür Şov” isimli tiyatro oyunu izleyicilerden tam not…

6 saat ago

Başkan Tugay: “İzmir ve Samsun kadersel olarak bağlı iki şehir”

Törende konuşan Başkan Tugay, Samsun’a İzmir’in selamını getirdiğini belirterek, “İzmir ile Samsun kadersel olarak birbirine…

6 saat ago

Başkan Tugay Samsun’da Bandırma Vapuru’nu ziyaret etti

CHP İlkadım İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Başkan Tugay'ın programında Bandırma Vapuru da vardı.

6 saat ago

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Menemen’de tören ve etkinliklerle kutlandı

Tüm mücadelemiz yarınlarımızın teminatı gençlerimiz için.

6 saat ago

Basketbolcular Gaziemir’de kıyasıya yarıştı

Gaziemir Belediyesi, Gaziemir Gençlik Festivali kapsamında Türkiye Basketbol Federasyonu İzmir İl Temsilciliği ile iş birliğinde…

7 saat ago

Aliağa’da Coşkulu 19 Mayıs Kutlaması

Aliağa Cumhuriyet Meydanı’nda Aliağa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özlem Günay Karataş’ın Atatürk Anıtına çelenk…

7 saat ago