Categories: Sanat

Kınıklılar Sıra Gecesi ile coştu

Kınık Belediyesi Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği Sıra Gecesi ile misafirlerine eşsiz bir akşam yaşattı.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’in ev sahipliğinde Poyracık Aquapark Kır Düğün Salonu’nda düzenlenen sıra gecesine Kınık Kaymakamı Abdurrahman Çelebi, Kınık Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Grup El Ruha’nın türküleriyle renklenen gecede misafirlere el ile yoğrulmuş çiğ köfte, lahmacun ve şalgam ikramı yapıldı.

Başkan Doğruer memleketimizin eşsiz motiflerle bezeli bir kilim gibi olduğunu vurgulayarak “İlçemizde Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında halkımızı memleketimizin bütün renkleriyle buluşturmaya ve bu dokuyu korumaya gayret ediyoruz. Bugün düzenlediğimiz sıra gecesi bu bağlamda çok değerli ve keyifliydi. Programlarımız dahilinde etkinliklerimiz sürecek ve hemşerilerimizle birlikte olmaya devam edeceğiz. Bütün katılımcılara ve emeği geçenlere çok teşekkür ederim.” dedi.

Misafirler gece boyunca sanatçıların seslendirdiği uzun hava, halay ve birçok türküye eşlik ederek unutulmayacak bir akşam yaşadı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Recent Posts

İzmir Bornova’da Kalite ve Ekonomiyi Buluşturan İkinci El Eşya Mağazası

İzmir’in Bornova ilçesinde ikinci el eşya alım satımında köklü bir firma olan Doğan Spot Eşya…

6 saat ago

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın 19 Mayıs Mesajı

Belediye Başkanı Rasim Arı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj…

7 saat ago

Yeşilyurt Pazaryeri çalışmaları hızla sürüyor

Karabağlar Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Yeşilyurt bölgesinde yaşayan vatandaşlar, modern ve kapalı bir pazaryerine…

7 saat ago

Başkan Büyükakın: Kocaeli’nin en güzel manzaralı kütüphanesi gençlerimize armağan olsun

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın arifesinde geleceğin emanetçileri gençlere…

8 saat ago