Genel

Erkek Hemşirenin Tecavüz Ettiği Kadın Hayatını Kaybetti

Hindistan Medhya Pradesh eyaletinde koronavirüs tedavisi için hastanede kalan 43 yaşındaki kadına 40 yaşındaki erkek hemşire tecavüz etti. Erkek hemşirenin tecavüz ettiği kadın, olayı hastane yetkililerine söyledikten kısa bir süre sonra fenalaşarak hayatını kaybetti. 

Önceden 24 yaşındaki bir hemşireye daha tecavüz ettiği öğrenilen erkek hemşirenin daha önce çalıştığı hastaneden de alkollü bir şekilde görev yaptığı gerekçesiyle uzaklaştırılmıştı.  

Kadın hakları savunucuları gerekli önlemleri almadıklarını iddia ederek olayın yaşandığı hastaneyi sorumlu tuttu. Bu yüzden erkek hemşireyle birlikte hastane yönetiminin de yargılanması gerektiğini söyledi. Tecavüz ile birlikte ölüme sebebiyet veren erkek hemşire mahkemeye çıkartılmak için gözaltında tutuluyor. 

Editör: Yasemin Efe

 

Recent Posts

İzmir Bornova’da Kalite ve Ekonomiyi Buluşturan İkinci El Eşya Mağazası

İzmir’in Bornova ilçesinde ikinci el eşya alım satımında köklü bir firma olan Doğan Spot Eşya…

4 saat ago

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın 19 Mayıs Mesajı

Belediye Başkanı Rasim Arı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj…

5 saat ago

Yeşilyurt Pazaryeri çalışmaları hızla sürüyor

Karabağlar Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Yeşilyurt bölgesinde yaşayan vatandaşlar, modern ve kapalı bir pazaryerine…

5 saat ago

Başkan Büyükakın: Kocaeli’nin en güzel manzaralı kütüphanesi gençlerimize armağan olsun

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın arifesinde geleceğin emanetçileri gençlere…

6 saat ago