Doğal Yollarla Kilo Verme

Doğal Yollarla Kilo Verme
Doğal Yollarla Kilo Verme
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pandemi döneminde hemen hemen herkesin ortak şikayeti fazla kilo alımı oldu. Vücudumuzda taşıdığımız fazla yük, dış görünüşümüzün yanı sıra, sağlığımızı, psikolojimizi de olumsuz yönde etkiliyor.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, sağlıklı, hızlı kilo vermek, iştah kesmek için yemek yemeden önce bir tutam dereotunun tüketilmesini önerdi. Bu tüketiminin aynı zamanda hemoroitin önleyeceğini, tiroidlerin sağlıklı çalışmasını, hipoekoik nodüllerin yok olmasını da sağladığını belirtti.

Saraçoğlu’nun zayıflama kürü:

Kaynayan yarım litre suyun içerisine 1,5 tutam ıhlamur ve 5-6 adet kuşburnu ekleyin. Kuşburnunu eklemeden önce, aromasını suya katması için biraz ezin. 5 dakika demlendirin. Beşinci dakikadan sonra 1 tutam altınotu ekleyip 4 dakika daha demlendirin. Suyun yarısını kahvaltıdan yarım saat önce, diğer yarısını ise öğle ya da akşam yemeğinden yarım saat önce için.

Saraçoğlu, insanoğlunun genetik kodlarında hareket etme isteği olması nedeniyle, yapılan kür ile birlikte egzersizler yapılması, aşırı kalorili yiyeceklerin tüketilmemesi gerektiğini de vurguladı.

Editör: Ceren Büyükyarın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir