Categories: Sanat

Çekimleri Lüleburgaz'da gerçekleştirilen Paranoya' adlı filmin oyuncuları bir araya gelerek açıklamalarda bulundu

Filmin başrol oyuncularından Onur Buldu, Kasım ayında filmin galası için tekrar Lüleburgaz’a geleceklerini belirterek; “Bizi ağırladıkları için çok teşekkür ediyoruz. Lüleburgaz seyircisine mesajımızı gelip burada vereceğiz. Kasım’da burada da gala yapacağız” dedi.

Usta oyunculardan oluşan kadrosu ve senaryosu ile yılın merakla beklenen filmlerinden biri olan ‘Paranoya’nın çekimleri sürüyor.

Çekimleri Lüleburgaz’da gerçekleştirilen filmin oyuncuları bu kez basın mensupları için Evrensekiz’de kamera karşısına geçti.

“DERDİ OLAN BİR FİLM”

Filmde Terzi Süleyman’ı canlandıran oyuncu Adem Yılmaz; “Çekimler çok keyifli geçti. Çok güzel bir kadro var. Ustalarımız var, başrolümüz Onur Buldu, Ege Kökenli. Onlarla çalışmak çok keyifli, insan olarak da çok şirin cana yakın insanlar. Oyunculukta alışveriş çok önemlidir, o anlamda birbirimizden çok güzel alışverişte bulunduk. Cengiz (Özkarabekir) hocamız da çok naif, çok güzel bir adam ve bize bu anlamda izin verdi. Çekimlerimiz devam ediyor. Burada olmaktan çok mutluyuz. Artık bir ayağımız Lüleburgaz’da. Lüleburgaz halkı çok tatlı, çok cana yakın. Sanki 90’lı yıllara dönmüş gibiyiz, o zamanlardaki o samimiyete dönmüş gibi hissediyorum” ifadelerini kullandı.

“Filmimiz hem derdi olan bir film” diyen Yılmaz; “Aynı zamanda kendi içinde de bir kara komedisi olan bir film. Terzi Süleyman’ı oynuyorum. Umarım aksanı doğru yapmışımdır sürçülisan ettiysek af ola. O anlamda çok heyecanlıyım” dedi.

“LÜLEBURGAZ’I ÇOK SEVDİK”

Filmin oyuncularından Özgün Akaçça da Lüleburgaz’daki çekimlerin adeta bir bayram buluşması gibi geçtiğini belirterek; “Filmde İbraam’ı canlandırıyorum. Cengiz hoca arayınca çok heyecanlandım. Daha önce deneyimlemediğim bir roldü. Biraz alkolik, keyfine düşkün, bir yandan da hayata tutunamamış, sevgi görmemiş biri o yüzden sevmeyi de bilmiyor. Sevmeyi bilmeyen biri o duyguyu yaşadığında ne yapacağını tam olarak kestiremiyor. Benim için çok heyecanlı geçti, Lüleburgaz’ı çok sevdik. İstanbul’dan birkaç saat uzaklıkta bir yere gelip çok samimi bir ortama düştük. Sanki bir bayram buluşması gibi oldu. Lüleburgaz halkına ve Lüleburgaz Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Akaçça; “Filmde şive yapmaya gayret ettim. Buralı olmadığımız için tam olarak o ağzı yapmak çok gerçekçi gelmeyecekti. Baştan sona değil de spesifik yerlerde şiveyi kullanmak istedim. Umarım izleyicilerimiz İbraam’ı kendilerine yakın bulurlar. Şimdiden iyi seyirler diliyorum” dedi.

“MEMLEKETİMDE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM”

Filmin başrol oyuncularından Kırklarelili Ege Kökenli de; “Filmde Nebahat’i oynuyorum. Babadan kalma bir tekstil atölyesinin başına geçmiş. Aslen Kırklareliliyim, oyunculuğa başladığım ilk zamanlar Dupnisa Mağarası’nda Hamdi Alkan’ın ‘En İyi Arkadaşım’ dizisi için çekim yapmıştık. Bu sinema filmi için uzun soluklu ilk defa Kırklareli’de çekim yapıyoruz. Hem memleketimde olmaktan hem memleketimin güzel insanlarıyla bir arada olmaktan çok mutluyum. Herkes bizi çok güzel ağırladı, hep güler yüz gösterdiler. Her şey çok güzel gidiyor, umarım seyirciye de yansır. Lüleburgaz seyircisi de bizi yalnız bırakmaz diye düşünüyorum” diye konuştu.

“LÜLEBURGAZ SEYİRCİSİNE MESAJIMIZI BURADA VERECEĞİZ”

Başrol oyuncularından Onur Buldu ise; “Filmde Muntazam’ı oynuyorum, bir gazeteci. Lüleburgaz’a geliyorum ve yollarımız Nebahat’le kesişiyor. Lüleburgaz’da olmaktan çok mutluyuz, o kadar yardımcı oldular ki bize. Bazen çok geç saatlere kadar çekim yaptık, herkes çok anlayışlıydı. Bizi ağırladıkları için çok teşekkür ediyoruz. Lüleburgaz seyircisine mesajımızı gelip burada vereceğiz. Kasım’da burada da gala yapacağız” dedi.

İSTANBUL’DAN LÜLEBURGAZ’A UZANAN HİKAYE

Senaryosunu Kubilay Zerener’in yazdığı, yönetmenliğini Cengiz Özkarabekir’in yaptığı film, üniversite öğrencisiyken yazdığı bir şiir yüzünden hapse atılan, hapisteyken babasının cenazesine katılamamasından dolayı paranoyası başlayan Muntazam (Onur Buldu) adlı gazetecinin başından geçenleri konu alıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Onur Buldu, Ege Kökenli, Bülent Şakrak, Füsun Demirel, Cihat Tamer, Hüseyin Avni Danyal, Ayşen İnci, Osman Alkaş, Adem Yılmaz, Özgün Akaçça gibi isimler yer alıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Recent Posts

Selçuklu Belediyesi Sanat Akademisi’nde tiyatro eğitimi alan öğrencilerin sahneye aktardıkları “Paldır Güldür Şov” isimli tiyatro gösterisi bir kez daha izleyicilerden büyük beğeni aldı

Akademide tiyatro eğitimi alan öğrencilerin sahnelediği “Paldır Güldür Şov” isimli tiyatro oyunu izleyicilerden tam not…

11 saat ago

Başkan Tugay: “İzmir ve Samsun kadersel olarak bağlı iki şehir”

Törende konuşan Başkan Tugay, Samsun’a İzmir’in selamını getirdiğini belirterek, “İzmir ile Samsun kadersel olarak birbirine…

11 saat ago

Başkan Tugay Samsun’da Bandırma Vapuru’nu ziyaret etti

CHP İlkadım İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Başkan Tugay'ın programında Bandırma Vapuru da vardı.

11 saat ago

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Menemen’de tören ve etkinliklerle kutlandı

Tüm mücadelemiz yarınlarımızın teminatı gençlerimiz için.

11 saat ago

Basketbolcular Gaziemir’de kıyasıya yarıştı

Gaziemir Belediyesi, Gaziemir Gençlik Festivali kapsamında Türkiye Basketbol Federasyonu İzmir İl Temsilciliği ile iş birliğinde…

12 saat ago

Aliağa’da Coşkulu 19 Mayıs Kutlaması

Aliağa Cumhuriyet Meydanı’nda Aliağa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özlem Günay Karataş’ın Atatürk Anıtına çelenk…

12 saat ago