Categories: Spor

Başkan deveciler şampiyon Yasemin adar yiğit’i ağırladı

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonasında Balıkesirli Milli Güreşçimiz Yasemin Adar Yiğit, altın madalya kazanarak kariyerindeki ikinci dünya şampiyonluğunu elde etti.
Şampiyon olduktan sonra Memleketine dönen Adar Yiğit, ayağının tozuyla Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in misafiri oldu.

Yiğit ile birlikte antrenör ve teknik ekibi makamında ağırlayan Başkan Deveciler, Milli Şampiyonu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Yasemin’e gösterdiği üstün başarıdan dolayı cumhuriyet altını hediye ettikten sonra plaket ve yöresel Burhaniye ürünlerinden oluşan bir sepet takdim eden Deveciler “Ülkemizin gururu, ilklerin sporcusu ve ayrıca Balıkesirli hemşehrimiz Dünya Şampiyonumuzu Burhaniye’de ağırlamaktan büyük gurur duyduk” dedi.

Daha sonra Belediye Başkanı Ali Kema l Deveciler Yasemin Adar Yiğit ve ekibi adına Belediye Blue Port Otel’de bir yemek düzenledi. Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban ve Belediye Kültür Müdürü Rukiye Güven’in de katıldığı yemek sonrası Yasemin Adar Yiğit, Burhaniye Kapalı Spor Salonunda gençlerle bir araya gelerek olimpiyat maceralarını söyleşide aktardı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Recent Posts

Akkuyu NGS'nin 1'İnci Ünitesinde Buhar Kızdırıcı – Ayırıcıların Montajı Tamamlandı

Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nin (NGS) 1’inci Ünitesinin türbin dairesinde en modern teknolojiye sahip yatay buhar…

5 saat ago

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın bu yıl 38.'sini düzenlediği Bedia Muvahhid Ödülleri'nin takdimi ile Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde başlıyor

Kurulduğu günden bu yana Türk tiyatrosunun yaratıcı atılımlarına öncülük eden, çağdaş sanat düzeyinin yükselmesini önceleyen…

6 saat ago

Karabağlar Hıdırellez Şenliği ile coştu

Baharın müjdecisi, bolluğun ve bereketin sembolü Hıdırellez’de Karabağlar’da yaşayan vatandaşlar doyasıya eğlendi.

6 saat ago

Kemer Belediye güreşçisi ikinci oldu

Fethiye Belediyesi tarafından Karaçulha Mahallesi'ndeki futbol sahasında gerçekleştirilen güreşlere, 71'i başpehlivan 1004 güreşçi katıldı.

7 saat ago

Emirates, Türkiye'deki turizmi desteklemek için Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) ile iş birliği anlaşması imzaladı

Türkiye'nin yeni ve mevcut kaynak pazarlardaki turistik cazibesini daha da güçlendirmeyi hedefleyen bu anlaşma, Emirates'in…

7 saat ago