Spor

Başakşehir Mehmet Topal ile Yollarını Ayırdı

Başakşehir, 2 yıldır takımda olan ve sözleşmesi biten 35 yaşındaki orta saha oyuncusu ile yollarını ayırarak teşekkür etti. 

Kulüpten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Turuncu-lacivertli formamız altında 2019 yılından bu yana özveriyle görev yapan ve hem sahadaki mücadelesi hem de saha dışındaki liderliğiyle futbol takımımıza çok önemli katkılarda bulunan Mehmet Topal’ın sözleşmesi sona ermiştir. Türkiye’de üç farklı takımla şampiyonluk yaşamış olan ilk futbolcu olarak adını altın harflerle tarihe yazdıran; 2000, 2010 ve 2020’li senelerde de Şampiyonlar Ligi’nde maça çıkan ilk ve tek Türk oyuncu olan Mehmet Topal, kulüp tarihindeki ilk şampiyonluğunda önemli paya sahip olduğu Başakşehir ailesi için daima özel bir isim olarak kalacaktır. Türk futbolunun örümcek adamına kulübümüze verdiği emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılarının devam etmesini temenni ediyoruz” ifadelerine yer verildi. 

Deneyimli futbolcu da Başakşehir kulübüne teşekkürlerini iletti. 

Editör: Yasemin Efe

Recent Posts

Kürek Milli Takımı Kota İçin İsviçre’de

19-21 Mayıs tarihlerinde İsviçre’nin Luzern kentinde World Rowing (Dünya Kürek Federasyonu) tarafından düzenlenecek 2024 Dünya…

3 dakika ago

Vezirköprü’de Görkemli Sezon Açılışı

Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Vezirköprü Kaymakamlığı, Vezirköprü Belediyesi, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü…

3 dakika ago

Harran Üniversitesi Kurumların İşbirliğinde Hemşirelik Haftası Coşkulu Bir Programla Kutlandı

Milli Eğitim Konferans salonunda gerçekleştirilen programa, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Harran Üniversitesi Rektörü Prof.

3 dakika ago

Akbank Sanat’tan Rüzgârı Savuran Bir Bale Gösterisi

Çağdaş bale projesi “Rüzgârın Savurdukları”, Cem Ertekin, Esin Camsun, Tuğçe Doygunel, Ozan Fakıoğlu ve Ezgi…

4 dakika ago

Didim Belediyesi Anneler Günü dolayısıyla Cumhuriyet Kent Meydanı’nda sinema etkinliği düzenledi

Didim Belediyesi Anneler Günü dolayısıyla sinema etkinliği düzenledi.

4 dakika ago