Categories: Sanat

'Asla Geç Değil' tiyatro oyunu büyük alkış topladı

Senaryosunu Emine Öney’in yazdığı ve yönettiği “Asla Geç Değil” tiyatro oyunu seyirci ile buluştu. Tiyatro oyununu, Kemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Tıraş ve Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin ve çok sayıda vatandaş izledi.

Kemer Belediyesi’nin destekleriyle Kemer Sanat Gönüllüleri Tiyatro Topluluğu tarafından Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nda sergilenen tiyatro oyunu sanatseverler tarafından büyük beğeni topladı.

Yönetmen yardımcılığı koltuğunda Gülsun Tunçer ile Salihcan Kılınç’ın oturduğu iki perdelik oyun, İstanbul’da yaşlı bir çiftin evine iki öğrencinin gelmesinden sonra hayatlarında yaşanan değişimi anlatıyor.

Yaşlı çiftin komşularıyla bir yetenek yarışmasına girerek, birincilik ödülünü kazanmalarını anlatan oyun, salonu dolduran sanatseverlerden büyük alkış topladı. 1960, 1970, 1980 ve 1990’lı yıllara ait şarkılardan da kesitlerin sunulduğu oyunu izleyenler şarkılara alkışlarla eşlik etti.

Kemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Tıraş, oyun sonrasında yaptığı açıklamada, “Emine Öney’in yazıp yönettiği oyun çok anlamlı ve güzeldi. Kemer Belediyesi olarak Kemer’de sanatsal faaliyetleri desteklemeye devam edeceğiz. Tiyatro oyununda emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.

Emine Öney ise desteklerinden dolayı Kemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Tıraş ve Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin’e teşekkür etti.

Oyun sonrası Başkan Vekili Tıraş ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Baytekin oyunculara çiçek verdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Recent Posts

İzmir Bornova’da Kalite ve Ekonomiyi Buluşturan İkinci El Eşya Mağazası

İzmir’in Bornova ilçesinde ikinci el eşya alım satımında köklü bir firma olan Doğan Spot Eşya…

5 saat ago

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın 19 Mayıs Mesajı

Belediye Başkanı Rasim Arı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj…

7 saat ago

Yeşilyurt Pazaryeri çalışmaları hızla sürüyor

Karabağlar Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Yeşilyurt bölgesinde yaşayan vatandaşlar, modern ve kapalı bir pazaryerine…

7 saat ago

Başkan Büyükakın: Kocaeli’nin en güzel manzaralı kütüphanesi gençlerimize armağan olsun

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın arifesinde geleceğin emanetçileri gençlere…

8 saat ago